Referenssit

Asiakkaidemme suusta

"Todella hyvä kalusto ja erinomainen palvelu. Varaus oli helppoa, maksaminen sujuvaa ja mukava kuski. Työ sujui ripeästi ja erittäin ammattitaitoisesti"

"Todella mukavaa ja ripeää palvelua. Ajoissa paikalla, tässä on menemisen meininkiä ja asiat hoituu."

"Kuljetusaikataulun sopiminen kävi erittäin helposti ja kaikki toimi ihanteellisesti! Tavarat kulkivat sovitun aikataulun mukaisesti. Kiitos erittäin laadukkaasta ja luotettavasta palvelusta!"

"Meidän kuljetukset ovat aina vähän "erikoisia". Palvelut ja aikataulut ovat pitäneet ja hinta on kohdallaan. Voimme lämpimästi suositella kuljetustarpeisiin teitä."

"Yhteistyömme alkoi vuoden 2022 marraskuussa asiakkaiden kotiinkuljetusten muodossa. Asiakastilanteet ovat erittäin vaativia ja moninaisia. Tapauksessamme tulee paljon asiakaskäyntejä ja useita kohtaamisia, jotka kuljetusyritys hoitaa mallikkaasti. Kotiinkuljetusasiakkaat koostuvat pääsääntöisesti vanhuksista, jotka ovat usein hyvinkin herkkiä antamaan palautetta, jos asiat eivät suju toiveiden mukaan, sekä jos palvelu on puutteellista. Tänä aikana ei ole tullut yhtäkään negatiivista palautetta, joka on erittäin hieno asia. Lisäksi yhteydenpito on hyvinkin vähäistä yritysten kesken, joka kertoo siitä, että asiat sujuvat, eikä turhaan viedä toistemme aikaa, joka on kullanarvoinen asia yksinyrittäjälle kaiken kiireen keskellä.  Emme voi muuta kuin suositella lämpimästi PieniSuuriKuljetusta."

K-Supermarket Vieremä Tomi Salonen Kauppias

  • Tarvitsetko kuljetusta? Ota yhteyttä!

Yhteistyökumppaneita

Attendo
K-Supermarket Vieremä, Hyvinkää
K-Rauta, Riihimäki
Hyvin Pesu Oy
Laatukoru Oy
Keski-Uudenmaan työterveys Oy
Kukkakauppa Peikonkämmen

Autot teippaa: Suomen Mainosmerkki Oy
Autot varustelee: Special Works Finland Oy

https://pienisuurikuljetus.fi/wp-content/uploads/2024/02/cropped-logo-musta-1000px380.jpg
SuomalPalvelua_Sin_rgb-4
LK_valkoinen_rgb
Omakotiliitto_Logo_Pysty[461]
Yrittajat_yrittajyyden_puolesta_musta